2012. február 27., hétfő

Fullcap sapka *

Bokor formájú íróasztal hozzá szekrénnyel 2:1-ben - Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Szállításban tudok segíteni, de a vételár nem tartalmazza a szállítási költséget.
Egyedi tervezésű, asztalos által készíttetett. Nagyon jó állapotú, nagyon egyben van és remek kombináció, főleg kisebb méretű szobákban. Egészen kis-iskolás kortól ajánlom már.
Egyben, összetolva és külön-külön is remekül lehet variálni. Az íróasztal hátsó lapja (bokor forma)  pont emiatt lett bútorlapból, hogy többféle képpen is variálható legyen. Az asztallap és a szekrény teteje egy-magasak.
Az asztalra még pluszba szerelhető polc, ezt ajándékba adom hozzá, amit az utolsó képen fotóztam is.  A szekrény 2 fiókos és polcos. Mi ruhák tárolására használtuk. A teknősbéka fogantyúkat az Ikea-ban vettem anno több ezer Ft-ért, de akinek nem tetszik, lecserélhető.
Mostanra feleslegessé vált számunkra, nem használjuk, így azonnal elvihető. Nem szeretném tovább tárolni, az ár emiatt csak ennyi.
A képen két helyen látható rajta pici élfólia kopás. Mindkettő újra lett élfóliázva, így azok nem hibák, csak már nem volt lehetőségem újra fotózni a 2 bútort.
bokor bútorlap mérete: 112 x 100cm   teljes helyfoglalás: 112 x 52cm ( x100cm)         asztallap: 71 x 25cm
szekrény: 85 x 32 x 100cm
Mérete miatt nem postázom!
Helyhiány miatt több egyedi bútor is eladásra kerül. Középkék bútorlapból BMW formájú autós ágy (nagy méretű), sárga bútorlapból készült kamion alakú pakolós-ruhás szekrény (4 fiók, akasztós, polcos, külön könyv polcos is)Akit ezek érdekelnek, írjon nyugodtan, szívesen válaszolok, csak időhiány miatt nem tudtam még feltenni aukcióim közé.
Nézz körül az aukcióm között, hátha találsz olyat, amit régóta keresel. Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!
Licitet nem törlök!
3 vagy annál több termék vásárlása esetén kikiáltási áron számolom a termékeket!
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 19:46
. Bokor formájú íróasztal hozzá szekrénnyel 2:1-ben - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Fontos